НАШАТА ИСТОРИЯ

Екипът на английски за деца

7
ГОДИНИ
13
СЕРТИФИЦИРАНИ УЧИТЕЛИ
1000
ОБУЧАВАНИ ДЕЦА
215
ЗАВЪРШЕНИ КУРСОВЕ

“Екипът е сърцето и душата на учебния център. Ние сме едно голямо семейство и децата го усещат! ”

Роси Милков, Основател

Кои сме ние

Учебен център “Хелен Дорон София Запад” е основан през 2012г. от Росица Милков. Водена от любовта към децата и желанието да създаде място, където те да получават качествено образпвание и да се забавляват едновременно, Роси се присъединява към глобалното семейство на Хелен Дорон. Екипът на английски за деца в учебен център “Хелен Дорон София Запад” започва своето формиране! През годините търпи промени, но основните ценности и мотивация винаги остават същите – да даваме на децата всичко от себе си, за да обичат английски и да вярват, че придобиването на знания е най-страхотната игра на света!

Всеки учител в учебен център “Хелен Дорон София Запад” е уникален по собствен начин, но всички си приличат по това, че знаят как да грабнат вниманието на децата, знаят как да са техни приятели, как да ги накарат да се отпуснат и да учат, докато се забавляват! За много деца нашите учители са и първите им такива и ние осъзнаваме каква огромна отговорност е това. Ролята ни е да накараме ученето да изглежда забавно и да им стане любимо. И успяваме!

Всички наши учители преминават 7 дневен курс за работа с нашата методология. Те се учат как децата възприемат в различни възрасти, какви подходи се използват, важни факти за физическото и психическото развитие на децата и как да ги инкорпорират в учебния процес. Накрая полагат практически изпит и биват оценявани, за да станат най-добрата версия на учител за малките ни ученици!

Това е нашият екип – един колектив от вълшебници, които се подобряват непрестанно, за да дадем най-доброто на децата!

Стани част от екипа
Top